Brabant Hightech Ondernemersreis naar Tel Aviv Israël!

Maandag 21 maart t/m vrijdag 25 maart 2022

Waarom deelnemen?
Deelname is voor elk bedrijf in de waardeketen van de sectoren halfgeleider-, elektronica- en printerindustrie interessant. Ontmoet nieuwe bedrijven en verken de kansen voor technologische samenwerking tijdens bedrijfsbezoeken en een hightech matchmaking event. Deze reis is een uitstekende gelegenheid om reeds bestaande en nieuwe contacten te ontmoetenDeelname is ook zeer bevorderlijk voor het onderlinge contact en kennisdeling tussen de deelnemers uit het Nederlandse High Tech cluster.

Waarom het thema hightech? 
De hightech sector in Israël kenmerkt zich door een mix van (middel)grote lokale bedrijven en enkele wereldspelers o.a. Applied Materials, Bruker, HP, Intel, KLA, Philips, Siemens. De focus ligt op complexe machines en apparatuur voor de halfgeleider-, elektronica- en printerindustrie. Israël is leidend op het gebied van optische inspectie en geavanceerde metrologiesystemen, met belangrijke disciplines als mechatronica, precisie engineering en mechanica, materiaalkennis, optica en micro-elektronica.

Israëlische hightechbedrijven zijn goed bekend met het Brabantse HTSM-cluster en hebben als technologie toeleverancier reeds jarenlange relaties met toonaangevende bedrijven als Philips, ASML en Thermo Fischer. Er bestaat daarom veel interesse meer samenwerking op te bouwen met de gehele keten van Nederlandse ontwikkelpartners, producenten, componenten, module- en systeemleveranciers rondom deze OEM’s.

Wij brengen je als deelnemer in direct contact met relevante organisaties en bedrijven. Eerdere deelnemers aan missies geven aan dat deze werkwijze veel meerwaarde biedt.

Er liggen volop kansen!
Het BOM-marktonderzoek* "Kansen voor de Brabantse hightechindustrie in Israël" concludeert dat bovengemiddeld veel innovatie plaatsvindt in de hightech sector en aanverwante key enabling technologies. Hier liggen kansen voor Brabantse bedrijven als kennis- en technologiepartner en toeleverancier van mechatronica, opto-electronica, micro- en nanotechnologie, photonica, embedded systems en halfgeleiders.

*Dit marktonderzoek is gratis te downloaden op onze website.