Brabant Hightech Ondernemersreis naar Tel Aviv Israël!

Beetje bij beetje gaat de wereld weer open. Waar we vorig jaar nog online een ondernemersevent hebben georganiseerd gaan we dit jaar van 18 t/m 21 oktober weer fysiek naar Israël! In samenwerking met de Nederlandse ambassade en innovatie attachés in Israël organiseert de BOM een ondernemersreis met als thema hightech industrie. De focus ligt op de halfgeleider-, elektronica- en printerindustrie.

Waarom deelnemen?
Deelname is voor ieder bedrijf in deze sector mogelijk. Ontmoet nieuwe bedrijven en verken de kansen voor technologische samenwerkingen. Heb je vorig jaar deelgenomen aan ons hightech matchmaking event? Dan is deze reis een uitstekende gelegenheid om de toen opgebouwde contacten live op te volgen.

Waarom het thema hightech? 
De hightech sector in Israël kenmerkt zich door een mix van (middel)grote lokale bedrijven en enkele wereldspelers o.a. Applied Materials, Bruker, HP, Intel, KLA, Philips, Siemens. De focus ligt op complexe machines en apparatuur voor de halfgeleider-, elektronica- en printerindustrie. Israël is leidend op het gebied van optische inspectie en geavanceerde metrologiesystemen, met belangrijke disciplines als mechatronica, precisie engineering en mechanica, materiaalkennis, optica en micro-elektronica.

Israëlische hightechbedrijven zijn goed bekend met het Brabantse HTSM-cluster en hebben als technologie toeleverancier reeds jarenlange relaties met toonaangevende bedrijven als Philips, ASML en Thermo Fischer. Er bestaat daarom veel interesse meer samenwerking op te bouwen met de gehele keten van Nederlandse ontwikkelpartners, producenten, componenten, module- en systeemleveranciers rondom deze OEM’s.

Wij brengen je als deelnemer in direct contact met relevante organisaties en bedrijven. Eerdere deelnemers aan missies geven aan dat deze werkwijze veel meerwaarde biedt.

Er liggen volop kansen!
Het BOM-marktonderzoek* "Kansen voor de Brabantse hightechindustrie in Israël" concludeert dat bovengemiddeld veel innovatie plaatsvindt in de hightech sector en aanverwante key enabling technologies. Hier liggen kansen voor Brabantse bedrijven als kennis- en technologiepartner en toeleverancier van mechatronica, opto-electronica, micro- en nanotechnologie, photonica, embedded systems en halfgeleiders.

*Dit marktonderzoek is gratis te downloaden op onze website.