Zakendoen in Spanje
 

In augustus koerst het internationale, professionele en langverwachte wielerpeloton door Noord-Brabant en Utrecht. De verwachtingen voor de Nederlandse renners zijn natuurlijk weer (onnatuurlijk) hoog, maar hoe zit het eigenlijk met de kansen van Nederlandse ondernemers op de Spaanse markt?

Om deze kansen aan het licht te brengen, organiseren Brabant Sport - Gemeente BredaGemeente 's-Hertogenbosch - Brabantse Ontwikkelings Maatschappij en NBSO Barcelona op vrijdag 1 juli een middag over zakendoen in Spanje bij de Service Course van Team Jumbo-Visma in Den Bosch*. Hierbij zal een aantal experts je meenemen in de Spaanse markt. Ook krijg je een exclusieve inkijk in de zakelijke voorbereidingen die een grote wielerronde als La Vuelta voor Team Jumbo-Visma met zich meebrengt.

Programma:
14.00u Opening
14.15u - 14.45u 
Paneldiscussie onder leiding van Eelko Brinkhoff, Manager Foreign Investments & International Trade, Brabantse Ontwikkelings Maatschappij over zakendoen in Spanje: Trends, kansen, ontwikkelingen en support met:
- Lotte Engels, Chief Representative van het Netherlands Business Support Office in Barcelona
- Paul Barreveld, Directeur ACCIO Amsterdam (Catalonië Trade & Invest)
- Frans Huijbregts, Directeur Huijbregts Groep in Helmond

14.45u - 15.15u Ervaringen van Edwin Winkels, schrijver en journalist, woonachtig in Barcelona
15.15u - 15.45u Voorbereiding op La Vuelta, hoe gaat dat in zijn werk? Door Team Jumbo-Visma
15.45u - 17.00u Netwerkborrel + Proloog Tour de France op groot scherm

Locatie: Service Course Team Jumbo-Visma, Het Zuiderkruis 23 in Den Bosch.

Aanmelden kan via de aanmeldknop links in het menu. Zorg dat je erbij bent er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
We kijken er naar uit je te mogen verwelkomen op 1 juli in Den Bosch! 

 


 

*Dit event richt zich op een specifieke doelgroep. De organisatie behoudt zich het recht voor niet relevante aanmeldingen af te wijzen. Per bedrijf kan 1 persoon deelnemen. Aanmelden is alleen mogelijk op basis van een persoonlijke uitnodiging.