Ben je actief in de HTSM: Advanced Manufacturing & Electronics sector? Dan is dit je kans om Zuidoost-Azië, en specifiek Maleisië, Singapore en Vietnam te ontdekken.

Neem woensdag 5 juli deel aan dit seminar in Veldhoven en leer meer over zakelijke kansen in deze regio. Vertegenwoordigers vanuit de ambassades delen de laatste ontwikkelingen uit de sector en tijdens een paneldiscussie geven ervaringsdeskundigen en ondernemers praktische tips mee. Daarnaast delen we informatie over de HTSM handelsmissie welke eind oktober 2023 zal plaatsvinden.

De ASEAN-regio wordt gezien als een groeiregio met enorm veel potentie. De regio is namelijk verwacht om de vierde(!) economie ter wereld te worden in het jaar 2030, waarin digitalisering en High Tech solutions een hoofdrol gaan spelen. Dit biedt volop kansen voor Nederlandse bedrijven.

De bijeenkomst* op woensdag 5 juli wordt georganiseerd door de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) in samenwerking met de Nederlandse ambassades in Singapore, Vietnam en Maleisië met als doel de commerciële kansen in de deze landen aan het licht te brengen.

Aanmelden is gratis en kan tot en met maandag 3 juli via deze knop.

*voertaal deze bijeenkomst is Nederlands en een klein deel Engels - This meeting is in Dutch and a very small part in English.