"Doing Business vanuit Brabant naar de
Verenigde Staten of China" in Eindhoven

 

Als bedrijf denk je er misschien over na om de eerste stappen dan wel vervolgstappen te zetten in de VS of in China. Een grote en belangrijke stap. Een andere business cultuur, een andere taal maar bovenal een andere economische markt. Waar moet je zoal op letten? Wie kan je hierbij helpen? Wat doet een Nederlandse Ambassade in Washington DC of Beijing eigenlijk voor bedrijven? Wie kan in Nederland helpen met internationaliseringsplannen zoals marktonderzoeken en het opbouwen van een consortium? Twee projectmanagers, die meerdere jaren in de VS én in China hebben gewoond vertellen je er graag meer over.

De VS en China hebben ook een ander belasting- en juridisch systeem dan Nederland. Twee fiscaal adviseurs met veel ervaring met zowel de Nederlandse, de Amerikaanse als de Chinese wetgeving kunnen je hier alle ins & outs over vertellen. Wat moet je weten om je bedrijf fiscaal te laten landen in het buitenland? Hoe ga je om met internationale transfer pricing en wetgeving?

Voor bedrijven die al enige tijd in de VS of in China zitten ook een mooie mogelijkheid om kennis en ervaring met elkaar uit te wisselen!

De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij organiseert in samenwerking met Crowe Foederer een International Business Breakfast* op donderdag 12 mei.

Je bent van harte welkom van 8.15 uur tot 10.30 uur bij Crowe Foederer, Beukenlaan 60 in Eindhoven. Een heerlijk vers ontbijt staat voor je klaar! Het aantal plaatsen is beperkt en alleen op persoonlijke uitnodiging bij te wonen.

Meld je gratis aan voor dit International Business Breakfast via de button links in het menu. De voertaal zal Nederlands zijn. 

We zien je graag in Eindhoven!

Met vriendelijke groet,
 

*Dit evenement richt zich op een specifieke doelgroep en er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De organisatie behoudt zich het recht voor om niet relevante aanmeldingen af te wijzen. Per bedrijf kan 1 persoon zich registeren.