Wat leuk dat je als beursdeelnemer van het NL paviljoen mee gaat naar de Semicon South East Asia in Kuala Lumpur, Maleisië. Middels deze inschrijving is je plekje op de beursstand gereserveerd.

Na inschrijving nemen we contact met je op om verdere details met je af te stemmen.

Wil je alleen de beurs bezoeken dan kun je je registreren voor de handelsmissie rondom deze beurs welke wordt georganiseerd door RVO. Dit geldt ook als je bijv. met 2 personen uit je bedrijf wilt reizen, 1 voor de beurs en 1 voor de handelsmissie, dat zijn 2 losse inschrijvingen. Hier voor het NL paviljoen, via RVO voor de handelsmissie!

Let op: gegevens zoals ze hieronder worden ingegeven zo worden ze overgenomen in communicatiemiddelen. 

Persoonlijke- bedrijfsgegevens

Reis je alleen of neemt er nog een collega samen met jou deel aan het beursprogramma? 

Contact

Communicatiemateriaal

Voor de beursstand zal er communicatiemateriaal* worden opgemaakt, gelieve onderstaande informatie hiervoor aan te leveren in het engels.

*De organisatie is niet verantwoordelijk voor de aangeleverde input qua juist engels of typo's.

Programma

Op maandagavond zullen we starten met een welkomstdiner. De dagen erna zal je vooral aanwezig zijn op de beursstand om gasten te ontvangen. Graag horen we of er interesse is om deel te nemen aan andere activiteiten tijdens de beurs. Bij genoeg animo zullen we hier in gaan duiken.

Facturatie

De kosten voor deelname aan het Holland Paviljoen bedragen tussen de 1500 - 2000 euro per deelnemer. Hier hopen we zo snel mogelijk uitsluitsel over te kunnen geven.