NL Paviljoen

De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij organiseert samen met RVO en Brainport Industries een "Netherlands Pavilion" op de Semicon South East Asia. Dit paviljoen biedt plek aan bedrijven die actief zijn in Halfgeleiders en chipontwerp, HTSM: Advanced Manufacturing & Electronics en Industry 4.0 toepassingen bieden. Deze bedrijven bundelen hun krachten in het NL paviljoen.

 

Met deze collectieve stand vertegenwoordigen we de Nederlandse Semicon Industrie en krijgt je bedrijf meer exposure binnen de halfgeleiders industrie van Zuidoost Azië. Op het "Netherlands Pavilion" worden verschillende netwerkmomenten georganiseerd en profiteer je van de gezamenlijke programmering rondom de stand.

 

Het "Netherlands Pavilion" biedt gelegenheid om bestaande contacten te ontvangen en nieuwe contacten te leggen met internationale zakenpartners, opdrachtgevers en/of Maleisische en ASEAN overheden.

 

Voor de stand wordt de opbouw volledig uit jouw handen genomen en profiteert jouw bedrijf van de gezamenlijke promotionele activiteiten en de aanwezigheid van de Nederlandse Overheid. De paviljoen-brede promotie genereert meer aanloop naar de stand waardoor jouw bedrijf onder de aandacht zal komen van de 20.000 bezoekers die deze beurs kent. Als collectief maken we meer impact en hiervan kan je onderdeel zijn.

Concept programma

Maandag 27 mei

Welkomstdiner in de avond samen met de deelnemers van de handelsmissie van RVO.

Dinsdag 28 mei

Overdag: Beurs "Netherlands Pavilion"

Avond: vrije invulling

Woensdag 29 mei

Overdag: Beurs "Netherlands Pavilion"

Avond: netwerkreceptie op residentie Nederlands Ambassade in KL.

Donderdag 30 mei

Overdag: Beurs "Netherlands Pavilion".

Avond: afsluiting van de beurs met de groep beursdeelnemers

Ben je geïnteresseerd in alleen het bezoeken van de Semicon beurs en wil je dit in groepsverband doen, dan kun je je aanmelden voor de handelsmissie bij RVO via deze aanmeldpagina.

Kosten

Kosten voor deelname aan het "Netherlands Pavilion" zijn tussen de 1500-2000 euro excl. BTW voor 1 bedrijf (met max 2 personen) en zullen voorafgaand aan de reis worden gefactureerd.

Vervoer, lunches en diners genoemd in het programma zijn hierbij inbegrepen.

Vliegtickets en hotelovernachtingen zijn voor eigen rekening. Zodra bekend is in welk hotel we verblijven wordt dat hier vermeld. Vervoer van en naar de beurs zullen vanuit dit hotel worden georganiseerd.

Organisatie