Introductie

Van 9 tot en met 12 september 2018 organiseert de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), in samenwerking met InnovationQuarter en het Consulaat in Chicago een verkennende ondernemersreis naar de International Manufacturing Technology Show (IMTS) 2018.
Deze reis is bedoeld voor zowel Nederlandse OEM's als toeleveranciers aan de maakindustrie met ambities om zaken te doen in de Verenigde Staten.

De Amerikaanse industrie maakt momenteel een inhaalslag als het gaat om
‘advanced manufacturing’. Daardoor liggen er kansen voor nieuwe technologieën en innovatieve toepassingen van hightech bedrijven uit de Nederlandse maakindustrie.

Deelnemers aan deze verkennende ondernemersreis willen hier slim op inspelen. Zij kunnen op de IMTS 2018 én tijdens exclusieve bedrijfsbezoeken in de regio Chicago kennismaken met potentiële afnemers en -samenwerkingspartners. Ook doen zij inspiratie op via best practices van Nederlandse bedrijven, krijgen zij advies van lokale experts over zakendoen in de Verenigde Staten en inzage in de meest recente ontwikkelingen in de Amerikaanse maakindustrie.