Meer weten over de partners? 

 

Provincie Noord Brabant
De provincie Noord-Brabant streeft naar een toename van het aantal Brabantse bedrijven dat internationaal onderneemt. Daartoe voert de provincie samen met verschillende partners een stimulerend beleid met o.a. kleinschalige handelsmissies
en 'matchmaking'.

 

VNO-NCW Brabant Zeeland (voorheen Brabant-Zeeuwse Werkgeversvereniging)
Het sterkste ondernemingsnetwerk onder de vlag van VNO-NCW in Zuid-Nederland.

 

Kamer van Koophandel
Nederlandse bedrijven hebben volop kansen over de grens. Met het netwerk en de dienstverlening van de KvK ligt de wereld aan uw voeten.
 

BIZ Brabants-Zeeuwse societeit voor Internationaal Zakendoen
BIZ is hét platform voor internationaal georiënteerde bedrijven. De BIZ staat voor persoonlijk contact, het delen van kennis en ervaring. Tijdens de bijeenkomsten staan deze kernwaarden centraal. Daarnaast voorzien wij in advies en ondersteuning om organisaties vooruit te helpen in internationaal zakendoen.

 

CBA - China Business Association
Samenwerking is in China “onontbeerlijk”. De organisatie van Stichting China Business Association is gericht op service, is actueel en verbindend.

Het CBA biedt het platform om in de 3-O-structuur - overheid, onderwijs en ondernemers - ondernemers te faciliteren door de partijen samen te brengen, gegevens uit te wisselen en te netwerken.

 

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Ondersteunt ondernemend Nederland. Met subsidies, zakenpartners, kennis en regelgeving. Bij duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen.