Over de BOM

De BOM is een economische ontwikkelingsmaatschappij die zich inzet om bedrijven in Brabant verder te laten groeien. De BOM biedt samen met partners veelbelovende bedrijven toegang tot kapitaal, kennis, talent, markt en faciliteiten, gericht op economische en maatschappelijke vraagstukken. Op deze manier draagt de BOM bij aan een duurzame versterking van de Brabantse economie.

 

Internationaal ondernemen met de BOM

We bieden hands on support voor Brabantse ondernemers die al internationaal actief zijn of die de eerste stappen willen zetten op de exportmarkt. Wij werken hierbij nauw samen met partners als RVO, KvK en ambassades en consulaten in het buitenland. Ons aanbod richt zich op dit moment op de volgende markten: 

  • Zuid-Duitsland (regio’s Baden Württemberg en Beieren)
  • China (regio Jiangsu)

In deze regio’s hebben we een goed ontwikkeld eigen netwerk, ook dankzij een Brabantse vertegenwoordiging in München en Nanjing. We kiezen bewust voor kleinschalige evenementen met een focus op matchmaking. Daarnaast ontvangen we bedrijvendelegaties uit deze regio’s in Brabant, waarbij Brabantse bedrijven deel kunnen nemen aan het programma.

 

Wat zijn de voordelen voor uw organisatie?

Door gebruik te maken van onze activiteiten op het gebied van handelsbevordering krijgt u:

  • Toegang tot relevante sectorinformatie  
  • Een lokaal netwerk waardoor ingangen gecreëerd kunnen worden bij voor u interessante business partners
  • Deelname aan gerichte activiteiten zoals matchmaking events, seminars, bedrijfsbezoeken die u helpen uw bedrijf te profileren in het buitenland
  • ‘Hands on’ ondersteuning, in de vorm van informatie en praktische hulp (marktinformatie, financieringsinstrumenten voor internationaal zakendoen, events in binnen- en buitenland, enzovoort);

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten nemen u werk uit handen, helpen kansen te creëren en kansen te benutten. 
Kijk voor meer informatie en contactgegevens op onze website.