Welkom!

Succesvol zakendoen in het buitenland kost tijd en energie, er is zelden sprake van direct succes. Met rechtstreekse toegang tot het juiste internationale netwerk kunt u kostbare tijd besparen. Op woensdag 6 december hoort u tijdens een korte bijeenkomst meer over de activiteiten die we vanuit Brabant organiseren en de kosteloze ondersteuning waar u gebruik van kunt maken.

Bijeenkomst Internationaal ondernemen
6 december 13.30-16.00 uur
Provinciehuis Den Bosch

Tijdens deze bijeenkomst informeren we u graag over de ondersteuning, kennis, financiële instrumenten en het internationale netwerk van de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) en de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO). Daarnaast biedt
Wim Vossebelt, directeur van V-Tron inzicht in hoe hij deze ondersteuning heeft kunnen gebruiken en waar u als ondernemer op moet letten bij het internationaal ondernemen.

De Provincie Noord-Brabant en de BOM organiseren deze bijeenkomst in nauwe samenwerking met de Kamer van Koophandel, VNO NCW Brabant Zeeland, de Brabants-Zeeuwse sociëteit voor Internationaal Zakendoen en de China Business Association.

Het is op dit moment niet meer mogelijk om u online in te schrijven. Wilt u meer informatie of 6 december toch aanwezig zijn neem dan contact op met Liane Bok (BOM) via email of op 06-52606440.

Graag tot ziens op 6 december!