Bijeenkomst Internationaal Ondernemen FI Trade

Bijeenkomst Internationaal Ondernemen FI Trade

 

Welkom!

Succesvol zakendoen in het buitenland kost tijd en energie, er is zelden sprake van direct succes. Met rechtstreekse toegang tot het juiste internationale netwerk kunt u kostbare tijd besparen. Op woensdag 6 december hoort u tijdens een korte bijeenkomst meer over de activiteiten die we vanuit Brabant organiseren en de kosteloze ondersteuning waar u gebruik van kunt maken.

Bijeenkomst Internationaal ondernemen
6 december 13.30-16.00 uur
Provinciehuis Den Bosch

Tijdens deze bijeenkomst informeren we u graag over de ondersteuning, kennis, financiële instrumenten en het internationale netwerk van de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) en de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO). Daarnaast biedt
Wim Vossebelt, directeur van V-Tron inzicht in hoe hij deze ondersteuning heeft kunnen gebruiken en waar u als ondernemer op moet letten bij het internationaal ondernemen.

De Provincie Noord-Brabant en de BOM organiseren deze bijeenkomst in nauwe samenwerking met de Kamer van Koophandel, VNO NCW Brabant Zeeland, de Brabants-Zeeuwse sociëteit voor Internationaal Zakendoen en de China Business Association.

Het is op dit moment niet meer mogelijk om u online in te schrijven. Wilt u meer informatie of 6 december toch aanwezig zijn neem dan contact op met Liane Bok (BOM) via email of op 06-52606440.

Graag tot ziens op 6 december!